loading

Vršnjaci iz Prokuplja rešili su da pomognu svom drugu koji živi u teškoj materijalnoj situaciji

https://prokupljenadlanu.rs/mladi-su-zakon/uzeli-stvar-u-svoje-ruke-8996.htm

https://prokupljenadlanu.rs/mladi-su-zakon/uzeli-stvar-u-svoje-ruke-8996.htm


Vršnjaci Saše Stankovića, učenika 7. razreda Osnovne škole “Nikodije Stojanović – Tatko”, rešili su da pomognu svom drugu koji živi u teškoj materijalnoj situaciji. Saša živi sa majkom koja nije zapošljena, jedini prihod im je socijalna pomoć.Foto: Prokuplje na dlanu

 

Vršnjaci Saše Stankovića, učenika 7. razreda Osnovne škole “Nikodije Stojanović – Tatko”, rešili su da pomognu svom drugu koji živi u teškoj materijalnoj situaciji. Saša živi sa majkom koja nije zapošljena, jedini prihod im je socijalna pomoć.

NJegovi drugovi su se organizovali i uz pomoć njegove majke koja im šije maske i pravi narukvice i minđuše, napravili su malu tezgu na kojoj prodaju te proizvode. Ova njihova mini radnja nalazi se ispred Gimnazije. Prvog dana humanitarne prodaje zaradili solidnu svotu novca, ali se nadaju da će narednih dana uz pomoć dobrih ljudi i našu malu reklamu, povećati svoju zaradu. Imaju veliku podršku svojih roditelja koji im pomažu oko organizacije i samom kupovinom njihovih prizvoda.

Kako smo saznali od Sašinih drugara njihov cilj je da nekoliko dana prodaju ove stvari. Očekuju još novih drugara koji će im se pridrižiti i pomoći im u sakupljanju novca za njihovog druga.
Ako ste trenutno u gradu, svratite i kupite nešto kod njih, učinićete dobru stvar i izmamićete njihov osmeh.

Vladan Milutinović – Car


UZELI STVAR U SVOJE RUKE

POMOĆ

Humanost na deluProkupljeProkuplje na dlanu

ЋИРИЛИЦА