loading

Udruženje za informatičku edukaciju i sport i rekreaciju “SHIFT”

Udruženje osoba sa invaliditetom "SHIFT"

Udruženje osoba sa invaliditetom "SHIFT"


Udruženje za informatičku edukaciju i sport i rekreaciju osoba sa invaliditetom “shift” se predano bavi unapređenjem položaja osoba obolelih od cerebralne i dečije paralize i drugih vidova invaliditeta, kao i ostalih osetljivih kategorija građana.
Organizujemo dugoročne kurseve informaciono komunikacionih tehnologija iz profila:osnovni kurs i obučavanje za rad na računaru,u to spadaju:rad u office paketima,izrada prezentacija,baza podataka,word,excel,obrada multimedijalnih sadržaja…
Programiranje u programskim jezicima : pascal, c/c++, c#,Python, Java…
Web dizajn: HTML5, CSS3, Adobe Dreamweaver…
Web programiranje: PHP, ASP, MYSQL…
Şportskim aktivnostima: Šah,Boćanje,Domine idr.
Planiramo da aktivno uključimo što više zainteresovanih udruženja i pojedinaca.
Pokrenuli smo projekat”ZNANJE JE VREDNOST” koji startuje od aprila meseca pa do daljnjeg. Uokviru projekta smo predvideli mere za buđenje motivacije za učenjem informacionih tehnologija kod učenika osnovnih škola,kako bi smo ih zainteresovali ili obratili njihovu pažnju prilikom upisivanja srednje škole.Kao primer uspesnog učenika koji će im predstaviti svoja znanja i uspehe nas član, Dobrosav je učenik srednje škole ETŠ “Rade Končar” u Beogradu na smeru tehničar informacionih tehnologija,a koji postiže odličan uspeh sa prosekom 5,00.
Planiramo učešće na turnirima u boćanju u saradnji sa drugim udruženjima, kao i učestvovanje na Šahovskom prvenstvu Srbije oktobra 2017 u Jagodini…..


POMOĆ

BeogradSHIFTZvezdara

ЋИРИЛИЦА