loading

Treća likovna kolonija „Na izvoru zdravlja” u Atomskoj banji

http://www.glaszapadnesrbije.rs/284360/Tre%C4%87a-likovna-kolonija-%E2%80%9ENa-izvoru-zdravlja%E2%80%9D-u-Atomskoj-banji/

http://www.glaszapadnesrbije.rs/284360/Tre%C4%87a-likovna-kolonija-%E2%80%9ENa-izvoru-zdravlja%E2%80%9D-u-Atomskoj-banji/


Udruženje „Rudnički vidici” organizovalo je i realizovalo treću po redu likovnu koloniju „Na izvoru zdravlja” uz veliku podršku ovogodišnjeg generalnog sponzora Uprave Specijalne bolnice Atomska Banja.

U okviru obeležavanje slave Gornje Trepče, Male Gospojine i jubileja Banje, 130 godina postojanja, slikari Udruženja „Rudnički vidici” su u nedelju i ponedeljak u prijatnom ambijentu ove banjske lepotice i gostoprimstvo domaćina stvarali svoja umetnička dela.

Suzana Jevremović, Borko Šainović, Radomir Aranđelović, Milan Bojović, Aleksandar Pavlović i Ljubiša Stanković, naslikali su 11 slika, koje su posetioci mogli videti u banjskom parku u popodnevnim časovima 21. septembra.

I ove godine smo imali iznenađenje u vidu „Platna izazova”, na kome su mogli zainteresovani posmatrači da oprobaju svoje umeće u crtanju i slikanju. Odvažila se Jasmina Mijailović, devojčica iz Gornje Trepče, koja je ove godine upisala srednju umetničku školu, i za dva dana naslikala prelep pejzaž.

POMOĆ

Atomska banja Gornja TrepčaČačakGlas zapadne SrbijeRudnički vidici

ЋИРИЛИЦА