loading

Samohrani otac izdržava četiri ćerke

http://www.glaszapadnesrbije.rs/258219/Pomozimo-maloj-Milici-da-ima-srecnije-detinjstvo/

http://www.glaszapadnesrbije.rs/258219/Pomozimo-maloj-Milici-da-ima-srecnije-detinjstvo/


Kako bi prehranio porodicu, Zoran Tutunović radi teške fizičke poslove. Usluge trimerom na raščišćavanju rastinja obavlja od sunčevog izlaska do sumraka.

„Posla ima dosta , Bogu hvala.Nemam baš puno kolega koji su na terenu, ali eto, uspevam nekako da se izborim. Prehranjujem porodicu od ovog posla”, kaže Zoran koji neretko i čitav dan provede u nadnici.Iako je završio višu vojnu školu , ne smatra da je ogledalo čoveka diploma niti obrazovanje , već ljudskost i poštenje.Tako i svoju decu vspitava.
Nije ni malo lako uskladiti celodnevne težačke poslove i odgoj dece, koja su različite dobi, karaktera i interesovanja. Pri tom, najmlađa ćerka Milica je dete sa velikim oštećenim vida.

Vredni, poslušni i disciplinovani, najviše se obraduju kada im tata dođe kući. Njegov zagrljaj im donosi nemerljivu radost, a to najbolje oseća Milica, koja je rođena slepa. I, nakon dve operacije u Rusiji, ona nazire ovaj svet. Ali,njena borba i dalje traje.
Za ovog oca nadničara put sa svojom najmlađom ćerkom je i dalje neprestana borba da ona ovaj svet vidi kristalno jasno. I na kome mu nesebično pomažu prijatelji.

Prilog emitovan u informativnoj emisiji „Centralni Dnevnik” Tv Kurir:

POMOĆ

ČačakGlas zapadne Srbije

ЋИРИЛИЦА