loading

PRIJAVE ZA BESPLATAN BORAVAK PENZIONERA U BANJAMA DO 7. SEPTEMBRA

https://prokupljenadlanu.rs/drustvo/prijave-za-besplatan-boravak-penzionera-u-banjama-do-7-septembra-8852.htm

https://prokupljenadlanu.rs/drustvo/prijave-za-besplatan-boravak-penzionera-u-banjama-do-7-septembra-8852.htm


Republički Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje Srbije (Fond PIO), raspisao je Javni poziv za besplatan boravak penzionera u banjama u trajanju od 10 dana. Ovo pravo mogu da ostvare korisnici starosnih, invalidskih i porodičnih penzija, čije penzije ne prelaze iznos od 27.775,00 dinara.Prijave za besplatan boravak u srpskim zdravstveno-stacionarnim ustanovama i banjsko-klimatskim lečilištima, podnose se udruženju penzionera do 7. septembra.

-Izvršićemo sve neophodne pripreme kako bi svi penzioneri, bez obzira da li su ili nisu članovi udruženja, mogli da podnesu prijave za boravak u banjama. Na tri ili četiri punkta u prostorijama udruženja, primenićemo sve neophodne preventivno zdravstvene mere kako bi sprečili infekciju korona virusom, izjavio je predsednik Gradske organizacije penzionera Prokuplje Milovan Vučićević i dodao da su podnosioci zahteva dužni da prilikom ulaska u prostorije obavezno nose zaštitnu masku.

Prema njegovim rečima, jedna od novina ovogodišnjeg javnog poziva je ta da pravo na ovu povoljnost više ne mogu koristiti oni penzioneri, koji su o trošku Fonda PIO do sada koristili desetodnevni boravak u nekoj od srpskih banja.

Uz izjavu u kojoj banji žele da borave, neophodno je podneti poslednji penzioni ček i medicinsku dokumentaciju.

Prijave za besplatan boravak u banjama podnose se u prostorijama Gradske organizacije udruženja, u ulici 21. srpske divizije broj 21, u vremenu od 9 do 13 časova.

POMOĆ

banje srbijepenzioneriProkupljeProkuplje na dlanu

ЋИРИЛИЦА