loading

Predsjednik Skupštine grada Istočno Sarajevo Miroslav Lučić posjetili su i poklonima obradovali mališane vrtića “Igra mi je hrana”

https://katera.news/bozovic-i-lucic-posjetili-malisane-u-vrticu-igra-mi-je-hrana

https://katera.news/bozovic-i-lucic-posjetili-malisane-u-vrticu-igra-mi-je-hrana


U okviru “Dječije nedjelje”, koja se svake godine obilježava u prvoj sedmici mjeseca oktobra, načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović i predsjednik Skupštine grada Istočno Sarajevo Miroslav Lučić posjetili su i poklonima obradovali mališane vrtića “Igra mi je hrana”.

Božović je rekao da su prilikom ove posjete djeci iz ovog vrtića uručili poklone koji će im biti od koristi na njihovom putu igre, razvoja i odrastanja.

– Dijete u svakom trenutku uči, čak i onda kada je sasvim malo, te smo brižljivo odabrali didaktičke igre koje će oni, zajedno sa svojim učiteljicama, iskoristiti na pravi način. Djeca su nas, kroz pjesmice i recitacije, podsjetila na svoja prava, a naše obaveze – rekao je Božović.

Božović je dodao da je mališanima obećao će se, kao načelnik opštine, ali i kao otac jedne djevojčice, i dalje truditi da im stvori što bolje uslove za zdravo i srećno odrastanje, jer, kako on kaže, svaka nedjelja je dječija, a njihov osmijeh je najvažnija njegova misija.

POMOĆ

ISTOČNO SARAJEVOKatera News

ЋИРИЛИЦА