loading

Predsednik opštine Kladovo Saša Nikolić u poseti prvacima i predškolcima

https://www.timocka.rs/vesti/predsednik-opstine-kladovo-sasa-nikolic-u-poseti-prvacima-i-predskolcima/

https://www.timocka.rs/vesti/predsednik-opstine-kladovo-sasa-nikolic-u-poseti-prvacima-i-predskolcima/


U periodu trajanja Dečije nedelje, predsednik opštine Kladovo, Saša Nikolić, posetio je kladovske prvake i predškolsku ustanovu „Neven”. Poseta je sprovedena u skladu sa epidemiološkom situacijom, uz poštovanje mera fizičke distance i svih ostalih preporuka.

Predsednik opštine je nakon druženja i razgovora sa decom, učestvovao u sadnji drveta generacije, kao simbola đaka koji su ovog septembra krenuli u prvi razred. Takođe, posetio je sa svojim saradnicima predškolce gde su deca imala priliku i da postave pitanja predsedniku.

„Ovo je jedan od najlepših radnih dana, jer sam imao priliku da se družim sa našim najmlađim sugrađanima koji su me pozvali da danas budem njihov gost”, istakao je predsednik opštine Kladovo, Saša Nikolić i dodao: „Naša cilj jeste ulaganje u decu i mlade jer su oni naša budućnost”.

Ova manifestacija ove godine je u znaku solidarsnosti i saradnje, koju je proglasila Vlada Srbije u cilju podizanja svesti o važnosti kontinuiranog angažovanja na unapređenju solidarnosti i saradnje građana Srbije.

Uncategorized

KladovoTimočka

ЋИРИЛИЦА