loading

Pomozimo Milošu da dobije najvažniju bitku života, treba mu 100.000 dinara za lečenje!

Pomozimo Milošu da dobije najvažniju bitku života, treba mu 100.000 dinara za lečenje!

https://chicagoglasnik.com/pomozimo-milosu-da-dobije-najvazniju-bitku-zivota-treba-mu-100-000-dinara-za-lecenje/


Miloš Stojanović iz Prokuplja već 16 godina bije bitku sa opakom bolešću. Od 2004. godine boluje od tumora vilice i trpi nesnosne bolove. Kada mu je odstranjen sa jedne strane pojavio se na drugoj, a nedavno mu je otkriveno i zamućenje u staklastom delu oka.

Terapija koja uključuje lekove i kapi za oči je jako skupa, dok je za operaciju u Srbiji potrebno između 400 i 500 evra. Sve ove tegobe prati i otežano kretanje, kao i hematom u nozi.

“Miloš je imao tri operacije, dve tumora vilice, jednu noge, preti mu četvrta jer ima ablaciju mrežnjače. Noge ga bole, jedva hoda, a vilica mu često krvari. Kako bi mu se bar malo smanjili bolovi, potrebno mu je banjsko lečenje, što mi nismo u mogućnosti da mu obezbedimo. Za terapije u banji nam je potrebno 100.000 dinara, za nekoliko odlazaka u toku godine, kaže Miloševa majka Jasmina.

Porodica Stojanović živi na rubu egzistencije i nije u mogućnosti da obezbedi ovu neophodnu terapiju za svog sina, jer nekad čak ni za hranu nemaju dovoljno.

– Već 24 godina smo podstanari, nemamo krov nad glavom. Kad kasnimo sa plaćanjem i 2 dana vlasnici kuće znaju da prave problem, da nas maltretiraju, tako da sa bolesnim i operisanim detetom svakog dana mogu da završim na ulici, kaže Jasmina Stojanović, i dodaje:

-Novac nam je potreban i za hranu koju on sme da jede, jer je na 80% namirnica alergičan, tako da je više gladan nego sit.POMOĆ

Miloš StojanovićProkuplje

ЋИРИЛИЦА