loading

Pokloni prvacima u Nikšićkoj Župi dostavljeni na kućnu adresu

https://www.mladiniksica.me/pokloni-prvacima-u-niksickoj-zupi-dostavljeni-na-kucnu-adresu/

https://www.mladiniksica.me/pokloni-prvacima-u-niksickoj-zupi-dostavljeni-na-kucnu-adresu/


Savjet MZ Župa Nikšićka je i ove godine obezbijedilo prigodne poklone, u vidu školskog pribora i slatkiša, za sve prvake u ovoj mjesnoj zajednici. Ove godine je u OŠ ” Dušan Bojović” upisano 26 prvaka, pa im po riječima predsjednika MZ Župa Dragoljuba Radulovića, Savjet MZ na ovaj skroman način čestita polazak u školske klupe uz želju da ih u toku škole prati zdravlje i da u toku školovanja nametnu sebe kao nosioce razvoja našeg mjesta.

Kako je specifična situacija zbog pojave Korona virusa predsjednik Savjeta mjesne zajednice Dragoljub Radulović je ove godine poklone prvacima dostavio na kućnu adresu.
Ovo je jedna od aktivnosti koja se u kontinuitetu sprovodi od strane Savjeta MZ Župa Nikšićka, a koje za cilj imaju stvaranje što boljih uslova za najmlađe stanovnike ove mjesne zajednice, dodao je Radulović poručivši da će Savjet MZ i u narednom periodu nastaviti da osmišljava aktivnosti koje će doprinijeti da se kod svakog pojedinca stvori slika da se upornim građanskim aktivizmom može naše društvo mijenjati nabolje.

POMOĆ

Covid19KoronaMLADI NIKŠIĆAMZ Župa NikšićkaNikšić

ЋИРИЛИЦА