loading

Opština Priboj i Sportski savez u znak zahvalnosti za ostvarene rezultate na Balkanskom atletskom prvenstvu u Istanbulu poklonila je Jani Dragutinović lap top

http://www.glaszapadnesrbije.rs/567304/jana-dragutinovic-dobila-je-laptop-od-sportskog-saveza-i-opstine-priboj/

http://www.glaszapadnesrbije.rs/567304/jana-dragutinovic-dobila-je-laptop-od-sportskog-saveza-i-opstine-priboj/


Opština Priboj i Sportski savez u znak zahvalnosti za ostvarene rezultate na Balkanskom atletskom prvenstvu u Istanbulu poklonila je Jani Dragutinović lap top.

„Pohvalio bih Janu, a mi smo tu da propratimo sve njihove dobre rezultate i da pokušamo da ih nagradimo. Čuo sam se sa njenim trenerom i predsednikom opštine, i dogovorili smo se da to ne bude novčana nagrada već računar i propratna oprema koja joj je neophodna kako na takmičenjima tako i u školi. Nadam se da je ovo samo jedan u nizu uspeha i da ćemo se još dugo sastajati a jednog dana i ispratiti na Olimpijadi”, rekao je Filip Komarica, predsednik Sportskog saveza Priboj.

Atletičarka Jana Dragutinović zahvalila se na nagradi i istakla da joj ona puno znači jer će joj olakšati i školu i trening. Inače, Jana je i prvi stipendista Sportskog saveza Priboj, a prema njenim rečima to joj je veliki motivacija za dalji rad.

„Pre dve godine smo dobili tartan stazu koja nam je pomogla da ostvarimo ove rezultate. Sve zahvaljujući Sportskom savezu i opštini”, rekla je Dragutinović.

POMOĆ

Glas zapadne SrbijeIstanbulPriboj

ЋИРИЛИЦА