loading

Pronađena devojčica iz Niša čiji je nestanak prijavljen

https://niskevesti.rs/tamara-je-pronadjena-otisla-u-beograd-na-prijemni/

https://niskevesti.rs/tamara-je-pronadjena-otisla-u-beograd-na-prijemni/


Trinaestogodišnja devojčica Tamara Blažić iz Niša, pronađena je i prema rečima tetke Aleksandre Pavlović, kući je sa roditeljima.

Iz Policijske uprave, samo su potvrdili za Niške Vesti da je devojčica intenzivnom i brzom akcijom policije pronađena.
Kako RTS javlja policijski službenici PU za Grad Beograd jutros su u 3.20 sati pronašli devojicu T. B. u Ugrinovcima. T. B je pronađena u autobusu na liniji 603.
Kako Tamarina tetka kaže, ona je otišla u Beograd zbog prijemnog ispita za srednju skolu.Ako neko ima informacije o Tamari neka javi na broj telefona 064 22 5555 7 ili 018/522-982.

“Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno tragaju za trinaestogodišnjom devojčicom Tamarom Blažić iz okoline Niša čiji nestanak su večeras prijavili njeni roditelji.Devojčica je jutros izašla iz kuće, a na sebi je imala bele pantalone i žute patike. Visoka je oko 169 centimetara, svetlo smeđe kose i kestenjastih očiju.

Mole se građani da, ukoliko su videli devojčicu, ili imaju bilo kakvu informaciju o njoj, jave policiji na broj telefona 018/522-982, saopštili su iz MUP-a.Poslednji put viđena je još jutros u 7 sati kada je sa đačkom knižicom krenula od kuće u niškom naselju Novo Selo gde i živi, potvrdila je tetka nestale devojčice Aleksandra Pavlović.

“Na sebi ima plavu majicu, bele pantalone sa slike i zute patike. Molimo sve ljude dobrog srca da šire informaciju dalje i alarmiraju javnost kako bismo je što pre našli. Devojčica ima samo 13 godina. Za bilo kakve informacije o njoj zvati na sledeći broj: 064 22 5555 7. Unapred hvala!”, rekla je tetka Aleksandra Pavlović.


POMOĆ

NestaliNišTamara Blažić

ЋИРИЛИЦА