loading

NE OKREĆI GLAVU – UKLJUČI SE! – (VIDEO)

https://www.pomocsrpskojdeci.com/edukacija-dece/

https://www.pomocsrpskojdeci.com/edukacija-dece/


Toliko dobre, vredne i pametne dece pati zbog siromaštva u porodici koje im ne dozvoljava da steknu kvalitetnu edukaciju. Često su primorani da rade teške fizičke poslove i izostaju iz škole kako bi zaradili za hranu. Želimo da pekinemo ovaj začarani krug siromaštva, i kroz edukaciju im omogućimo da rade od kuće, i ulažu u svoje okruženje, sebe i svoju buduću porodicu.

Pomoc Srpskoj Deci - je pokrenula kampanju

Šta je potrebno?

Volonteri: Svako ko smatra da je stručan za neku oblast (marketing, programiranje, jezici, dizajn…) i želi da to svoje znanje prenese na našu omladinu. Volonteri bi imali ulogu profesora i kroz rad sa malom grupom učenika, svoje znanje i iskustvo prenosili na neke nove generacije. Ovim putem bi smo osposobili svu decu da mogu da rade i praktički primene stečeno znanje, a najvažnije na ovaj način bi im doneli sigurnu budućnost.

Partneri: Firme, pojedinci koji bi podržali naš projekat za edukaciju dece sa finansiskim i materijalnim donacijama. Materijalne donacije podrazumevaju tablet i laptop uređaje koje bi deca koristila za vreme trajanja obuke. Finansiska pomoć nam je neophodna zbog operativnih troškova koje ovaj projekat nosi: omogućavanje pristupa internetu deci koja ga nemaju (uvodjenje interneta u škole), troškovi prevoza do škola gde bi se časovi održavali…

POMOĆ

Pomoć Srpskoj Deci

ЋИРИЛИЦА