loading

Marko Kešelj i Srbi za Srbe položili kamen temeljac za novu kuću porodice Tasić (Video)

https://www.srbizasrbe.org/marko-keselj-i-srbi-za-srbe-polozili-kamen-temeljac-za-novu-kucu-porodice-tasic-video/

https://www.srbizasrbe.org/marko-keselj-i-srbi-za-srbe-polozili-kamen-temeljac-za-novu-kucu-porodice-tasic-video/


Osvećenjem zemljišta na kome će se graditi nova kuća za porodicu Tasić iz Gornjeg Močara i polaganjem kamena temeljca počela je ovogodišnja humanitarna akcija u sklopu druge donatorske večeri u organizaciji proslavljenog srpskog reprezentativca Marka Kešelja i Humanitarne organizacije Srbi za Srbe.
Podsetimo, uprkos situaciji koja je uzrokovana pandemijom virusa COVID-19, odlučeno je da se ne prekida kontinuitet u organizovanju donatorskih večeri. Poštujući propisane mere, drugo po redu, ovoga puta onlajn donatorsko veče, održaće se 7. septembra od 19 časova na Jutjub kanalu organizacije Srbi za Srbe, gde će gledaoci imati priliku da uživaju u prigodnom programu koji je pripremljen. Ujedno, svi gledaoci će biti u prilici da putem slanja SMS poruka na broj 7763 učestvuju u prikupljanju 30.000 evra koliko je neophodno za izgradnju i opremanje nove kuće za porodicu Tasić.

Porodica živi nedaleko od srednjevekovnog manastira Ubožac, u Opštini Kosovska Kamenica. Radost i dečija graja Bojane (12), Anđele (9), Tamare (7), Milice (5) i Jovane (3 meseca) uveličali su ovaj svečani trenutak.
Pod blagoslovom Njegovog Preosveštenstva Episkopa raško-prizrenskog Teodosija okupili smo se danas kako bi položili kamen temeljac za izgradnju kuće još jednoj mnogočlanoj porodici na Kosovu i Metohiji – rekao je predsednik Humanitarne organizacije Srbi za Srbe Igor Rašula
POMOĆ

Kosovo i MetohijaMarko KešeljSrbi za Srbe

ЋИРИЛИЦА