loading

Kuća za porodicu Aničić

http://www.glaszapadnesrbije.rs/255715/nova-akcija-viber-grupe-dobri-samarjanin-kuca-za-porodicu-anicic/

http://www.glaszapadnesrbije.rs/255715/nova-akcija-viber-grupe-dobri-samarjanin-kuca-za-porodicu-anicic/


Pod okriljem humanitarne viber grupe „Dobri Samarjanin’’ počinje izgradnja još jedne kuće na području ivanjičke opštine.

foto: Info liga

Preko potrebna pomoć stiže na adresu četvoročlane porodice Aničić koja je pored velikih zdravstvenih problema nosila i dodatni teret života u veoma lošim uslovima.

Glavni donatori ove kuće su porodice Milutinović i Kalajanović a izvođač radova je preduzeće „Kuća MONT” iz Ivanjice. Lokalna samouprava obezbedila je zemljište i pružiće svu logističku podršku kako bi se Aničići već u novembru uslelili u novi dom.

 

Sveštenik Siništa Nikitović iz viber grupe „Dobri Samarjanin”

„Na predlog porodice Milutinović i Kalajanović krenuli smo u ovu akciju, a upravo oni će i finansirati najveći deo izgradnje. Potrudićemo se kao i do sada da što pre završimo, kako bi porodica dobila krov nad glavom. Velika zahvalnost opštini Ivanjica, jer za mesec dana ćemo na njihovom placu napraviti kuću i tu useliti porodicu. Lokalna samouprava će se starati o toj izgrađenoj kući”, kaže sveštenik Siništa Nikitović iz viber grupe „Dobri Samarjanin”, pozivajućo sve članove, ne samo ove grupe, već i ostale koji hoće, mogu i žele da pomognu i uzmu učešće u ovoj akciji.

U staroj trošnoj kući žive otac Rade, majka Mileva, ćerka Vidosava i sin Vidoje. Ograničenih radnih sposobnosti sa vidnim invaliditetom, Aničići su se zapravo u ovakvim nehumanim uslovima, mučili godinama. Kada se izgubili gotovo svaku nadu pomoć je stigla, a njihovoj sreći nema kraja.

POMOĆ

Glas zapadne SrbijeIvanjicaporodica Aničić

ЋИРИЛИЦА