loading

KREATIVNE RADIONICE U DNEVNOM BORAVKU SUNCE

https://prokupljenadlanu.rs/drustvo/kreativne-radionice-u-dnevnom-boravku--sunce-8801.htm

https://prokupljenadlanu.rs/drustvo/kreativne-radionice-u-dnevnom-boravku--sunce-8801.htm


Kako bi boravak deci i omladini sa smetnjama u razvoju u Dnevnom boravku “Sunce” bio što lepši i sadržajniji stručni saradnici organizuju nove moderne radionice u kojima oni mogu da pokažu svu svoju kreativnost, maštu i ideje, kazala je defektolog Dnevnog boravka Ivana Ugrenović.
-Jedna od kreativnih radionica je i vitraž na staklu gde se oni uče da naslikaju pravoslavne motive i da ih oboje, naglasila je Ugrenović i dodala da korisnici izrađuju i ukrasne magnete sa motivima ustanove.

Prema njenim rečima korisnicima je najomiljenija radionica za izradu i ukrašavanje rođendanskih “pinjata” metodom sitno iseckanog krep papira.

-Kako bi smo imali neophodni materijal i sredstva za sve ove radionice, kao i uvek do sada, postarao se naš upravnik i tehnički sekretar Udruženja obolelih od mišićnih i neuromišićnih bolesti Topličkog okruga Dragoslav Petrović, izjavila je ona.

Ugrenović je istakla da su kako bi što više ulepšali i oplemenili ambijent u dvorištu Dnevnog boravka počeli i radove na izgradnji vodene fontane.

POMOĆ

Dnevni boravak“Sunce”ProkupljeProkuplje na dlanu

ЋИРИЛИЦА