loading

Konkurs Za Dodelu „Stipendija Nada Obradović” Studentima I Godine Poljoprivrednog Ili Veterinarskog Fakulteta Za Školsku 2020/2021. Godinu

https://www.divac.com/Konkursi/2839/KONKURS-ZA-DODELU-STIPENDIJA-NADA-OBRADOVIC.shtml

https://www.divac.com/Konkursi/2839/KONKURS-ZA-DODELU-STIPENDIJA-NADA-OBRADOVIC.shtml


Konkurs za dodelu „Stipendija Nada Obradović” studentima i godine poljoprivrednog ili veterinarskog fakulteta za školsku 2020/2021. godinu

Fondacija „Ana i Vlade Divac” raspisuje konkurs za dodelu stipendija studentima poljoprivrede ili veterine koji su školske 2020-2021. godine upisali prvu godinu studija na teritoriji Republike Srbije, a po unapred utvrđenim uslovima.

Fondacija „Ana i Vlade Divac“ raspisuje konkurs za dodelu stipendija studentima poljoprivrede ili veterine koji su školske 2020-2021. godine upisali prvu godinu studija na teritoriji Republike Srbije, a po unapred utvrđenim uslovima.

Fondacija će po prvi put ove godine dodeliti 3 stipendije odabranim studentima poljoprivrenog ili veterinarskog fakulteta, a u znak sećanja na Nadu Obradović. Naša draga koleginica Nada Obradović bila je veliki zaljubljenik u selo, prirodu i ljude. Osnivač je Divac poljoprivrednog Fonda, u okviru koga je preko 1,000 najugroženijih domaćinstava dobilo podršku za dostojanstven život i rad na selu. Neumorno i nesebično je svoj život delila sa svima kojima je pomoć bila potrebna, ostavljajući neizbrisiv trag među onima koji su imali sreću da je upoznaju i da dele život sa njom.

U njeno ime nastavljamo da se borimo za bolji život porodica na selu.

POMOĆ

Fondacija Ana i Vlade Divackonkurs

ЋИРИЛИЦА