loading

Humanitarni rad, druženje i ljubav prema najvažnijoj sporednoj stvari na svetu su vrednosti na kojima počiva klub FK Miljakovac

https://www.espreso.rs/sport/fudbal/633805/fk-miljakovac-dres-espreso-saradnja

https://www.espreso.rs/sport/fudbal/633805/fk-miljakovac-dres-espreso-saradnja


FK Miljakovac je napravio potpunu revoluciju na domaćoj sceni, a polako je počeo da se probija i van granica naše države, što je dokazala prijateljska utakmica sa ambasadom Velike Britanije.

Humanitarni rad, druženje i ljubav prema najvažnijoj sporednoj stvari na svetu su vrednosti na kojima počiva klub Jovana Simića, osnivača najboljeg kluba na svetu.

Mnogi će reći da nismo objektivini i da prilično pristrasno gledamo na fudbalski klub Miljakovac, ali ubrzo će shvatiti da nisu u pravu i da zeleno-beli nemaju ravnog u srpskom fudbalu.

Kao što dolikuje ovakvom timu, potrebna je i adekvatna oprema za igranje predstojećih utakmica. Od najboljih se očekuje najbolje, pa je tako dres u kojima će nastupati Miljakovačni jednostavno bez konkurencije. Ne, razlog nije taj što se logo Espresa nalazi na rukavu dresa.

Pogledajte kako izgleda najbolji fudbalski dres u Srbiji, a verotvatno i šire.

1 / 3 FOTO: EMILIJA JOVANOVIĆ

Espreso je imao tu čast i privilegiju da postane medijski sponzor i partner Miljakovčanima, koji su samo zagolicali javnost i nagovestili šta nas tek čeka u narednom periodu.

Verujte nam, očekujte neočečekivano od Simićevog Miljakovca.

POMOĆ

espresoFK MILJAKOVACJovan SimićZajedno za život

ЋИРИЛИЦА