loading

Humana družina za samo dva dana prikupila oko 30 hiljada dinara

http://www.glaszapadnesrbije.rs/188348/Humana-druzina-za-samo-dva-dana-prikupila-oko-30-hiljada-dinara/

http://www.glaszapadnesrbije.rs/188348/Humana-druzina-za-samo-dva-dana-prikupila-oko-30-hiljada-dinara/


Vođeni pričom Bogdana Zarića, okupila su deca iz OŠ „Filip Filipović” i organizovali humanitarnu akciju za malog Miloša. Ovoj akciji prvi se priključio Ognjen Aničić, pa su posle akciju proširili na Milijanu Leposavić, Sofiju Radulović i ostale drugare.Ovo spontano društvo okupilo se s jednim ciljem da mali Miloš ima odrastanje kao i sva ostala deca ovog sveta i njihova akcija za sve je podjednako važna, kao i njegova borba za normalno funkcionisanje u društvu.

„Mali Miloš je dečak od dve godine za koga priokupljamo novac. On ima probleme sa kičmom i potrebno mu je lečenje, trenutno nalazi u Banji Koviljači, a sredstva su potrebna za određene vežbe”, rekla je Sofija Radulović.Potrebno je da se sve uradi do njegove treće godine, i samo od njega i od humanih ljudi zavisi da li će on izaći kao pobednik iz ove borbe koja za njega traje od samog rođenja.

„Miloš ima samo dve godine, vrlo je razigrano dete, i sve ovo radimo iz najbolje namere. Sredstva prikupljamo tako što pravimo narukvice, a s obzirom na to da nas ima više, podelimo se u trri grupe, te tako odvojeni odlazimo na različita mesta u gradu i pitamo ljude da li žele da uzmu narukvicu za malog Miloša”, objasnila Milijana Leposavić, jedna od članica i organizatora ove humane družine.

Inače, ovo društvo opkupljeno za Miloševo dobro nastoji da dođe do svakog humanog sugrađanina u ovom gradu i njihova akcija se završava kad Milošu bude bolje, a za samo dva dana prikupljeno je oko 30 hiljada dinara.

POMOĆ

ČačakGlas zapadne SrbijeHumanost na deluOŠ Filip Filipović

ЋИРИЛИЦА