loading

“Budimo humani” za Vanju i Dajanu

https://katera.news/budimo-humani-za-vanju-i-dajanu-2

https://katera.news/budimo-humani-za-vanju-i-dajanu-2


Kulturno-umjetničko društvo “Mladost” iz Pala organizovaće u petak, 2. oktobra 2020. godine na paljanskoj Promenadi, humanitarni koncert sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava za liječenje Vanje Mirković i Dajane Lazarević.

Ovaj koncert, koji nosi naziv “Budimo humani” biće održan na platou šetališta kod fontane u Olimpijskom parku od 16:30 časova, a organizator koncerta poziva sve građane Pala da se odazovu ovom apelu i koliko su u mogućnostima pomognu porodicama Mirković i Lazarević.

Na koncertu će nastupiti “A” ansambl, veterani, omladinska grupa i izvorna grupa. Biće odigran cjelokupni program koji se izvodi inače na koncertima kulturno-umjetničkih društava, a sav cilj biće usmjeren na to da se prikupi što više novca za naše sugrađanke.

Kao što smo ranije pisali,Vanji je dijagnostifikovan Ewing sarkom tumor u junu 2017. godine. Tada je Vanja imala nepunu dvadeset i jednu godinu . Njena borba traje pune tri godine u Kliničkom centru Srbije u nadi da će se potpuno oporaviti. Pored neverovatne volje, nade i snage ove devojke, Vanji su neophodna sredstva za nastavak lečenja u zemlji, a kasnije i u inostranstvu, zatim za medikamente, suplemente, medicinski potrošni materijal, dijagnostičke i kontrolne preglede, laboratorijske analize, kao i za smeštaj i putne troškove.

POMOĆ

ISTOČNO SARAJEVOKatera NewsKulturno-umjetničko društvo "Mladost"Pale

ЋИРИЛИЦА